Wiertarko-wkretarka Bosch Makita ?
Wiertarko-wkretarka Bosch Makita ?
Czesc bede robic zabudowe meblowa i potrzebuje do tego lekkiego i konkretnego sprzetu ktory zaaz mi sie nie posypie. Przelecialem przez najpopularniejszych producentow i mysle albo Bosch albo Makita. Macie jakies doswiadczenia? z gory dzieki!
Re: Wiertarko-wkretarka Bosch Makita ?
jednorazowe ale fajnie zeby posluzylo do innych rzeczy bo na raz to bym wziol byleco z castoramy
- NarzedziaBosch
- Młodszy majsterkowicz
W takim przypadku najbardziej niezawodną pomocą byłaby Bosch GSR 14,4 V-EC FC2 Professional wraz z dostępnymi wymiennymi uchwytami, które umożliwiają wkręcanie pod kątem, lub w innych, trudno dostępnych miejscach. Jako tańszą alternatywę proponujemy również akumulatorową Bosch GSR 12. Jest bardzo wygodna i lekka, doskonale sprawdza się zarówno w domu jak i w miejscach bez dostępu do prądukiszot pisze:Czesc bede robic zabudowe meblowa i potrzebuje do tego lekkiego i konkretnego sprzetu ktory zaaz mi sie nie posypie. Przelecialem przez najpopularniejszych producentow i mysle albo Bosch albo Makita. Macie jakies doswiadczenia? z gory dzieki!
a co myślicie o AEG, to też bardziej profesjonalna pólka, szukam czegoś do pracy, coś w miae mało awaryjnego i żeby też na baterii można było długo pracowac
siema nie reklamuje lidla zeby nie było....ale Parkside naprawde daje rade testujemy narzedzia na youtubie kanał milion pomysłów na minute zerknij moze tam coś ci wpadnie w oko
Post był zgłaszany jako reklama / spam.
Info dla osób zgłaszających... to nie spam. Nowy użytkownik mający 2 posty na forum i podał nazwę produktu to już spamer?
Jedna uwaga do autora posta, by starał się pisać po polsku... jeśli są jakieś problemy typu "dys .... " proszę korzystać ze słownika.
Post był zgłaszany jako reklama / spam.
Info dla osób zgłaszających... to nie spam. Nowy użytkownik mający 2 posty na forum i podał nazwę produktu to już spamer?
Jedna uwaga do autora posta, by starał się pisać po polsku... jeśli są jakieś problemy typu "dys .... " proszę korzystać ze słownika.
Ja zdecydowalem się na sprzęt Metabo.
Bez zastanowienia jak wkrętarka to tylko makita, nie zawodne robię w pracy nimi na codziennie w stali alu itp. dobież tylko pod siebie model oglądnij im drożej tym lepsze parametry.
A co powiecie na temat wiertarko-wkretarek Einhella np.TE-CD 12 X-Li czy TE-CD 12 Li lub TC-CD 12 Li nie bardzo wiem czym się różnią poszczególne modele.
Czy lepiej Bosch GSR 120 LI?
A może Makita DF330DWE?
Narzędzie ma służyć sporadycznie w domu głównie jako wkrętarka. Nie chce kupować byle czego ale też nie szukam czegoś mega mocnego dlatego że posiadam dużą młoto-wiertarke do wiercenia w betonie.
Bosch i Makita są bardzo uważane ale Einhell jest chyba też nie najgorszy i napewno tańszy od np. Makity.
Co polecacie?
Czy lepiej Bosch GSR 120 LI?
A może Makita DF330DWE?
Narzędzie ma służyć sporadycznie w domu głównie jako wkrętarka. Nie chce kupować byle czego ale też nie szukam czegoś mega mocnego dlatego że posiadam dużą młoto-wiertarke do wiercenia w betonie.
Bosch i Makita są bardzo uważane ale Einhell jest chyba też nie najgorszy i napewno tańszy od np. Makity.
Co polecacie?
zacząłem przygodę z AEG i nie mogę narzekać na ich sprzęt, nie jest drogi a pracuje mi się na nim bardzo dobrze, urządzenia fajnie wykonane. Akumulatorowe mnie szczególnie pozytywnie zaskoczyły, bo da się długo pracować bez spadków mocy.
Ma ktoś doświadczenie z tymi wkrętarkami? Szukam sprzętu do podstawowych prac domowych i trochę zabawy z majsterkowaniem.
PARKSIDE® Akumulatorowa wiertarko-wkrętarka PABS 20-Li D4 20 V\
Wkrętarka Bosch PSB1440LI-2 2x Akumulator Walizka
Sorry za brak linków, nie moge jeszcze wstawiać.
PARKSIDE® Akumulatorowa wiertarko-wkrętarka PABS 20-Li D4 20 V\
Wkrętarka Bosch PSB1440LI-2 2x Akumulator Walizka
Sorry za brak linków, nie moge jeszcze wstawiać.