Klaskacz - akustyczne zdalne sterowanie (wersja z przekaznik

Chciałbyś coś zrobić, ale nie wiesz jak? Pytaj śmiało.
ODPOWIEDZ
gentuuu
Młodszy majsterkowicz
Posty: 8
Rejestracja: 2 lis 2012, 13:05

Klaskacz - akustyczne zdalne sterowanie (wersja z przekaznik

Post autor: gentuuu » 2 lis 2012, 13:10

Potrzebuje schemat tej płytki (najlepiej w pdf):
http://sklep.avt.pl/photo/_pdf/AVT721_2 ... 28cad1269e

Co miesiąc do wygrania nagrody o wartości ponad 1600 zł!


Awatar użytkownika
johny
Majsterkowicz
Posty: 148
Rejestracja: 31 lip 2012, 18:57

Re: Klaskacz - akustyczne zdalne sterowanie (wersja z przeka

Post autor: johny » 2 lis 2012, 13:15

przeciez masz schemat w tym pdf'ie, a jak potrzebujesz coś więcej napisz do avt w końcu to ich produkt i maja wszystkie niezbędne elementy
gentuuu
Młodszy majsterkowicz
Posty: 8
Rejestracja: 2 lis 2012, 13:05

Re: Klaskacz - akustyczne zdalne sterowanie (wersja z przeka

Post autor: gentuuu » 2 lis 2012, 13:17

czyli mam go tylko wydrukować i przenieść na płytkę (wytrawić) a potem to wszystko podłączyć tak?
Awatar użytkownika
johny
Majsterkowicz
Posty: 148
Rejestracja: 31 lip 2012, 18:57

Re: Klaskacz - akustyczne zdalne sterowanie (wersja z przeka

Post autor: johny » 2 lis 2012, 13:47

no nie bardzo, mozesz sobie go przeniesc do swojego jakiegos edytorka do plytek, tam przerysowac potem wydrukowac i cala reszta krokow jak napisales, ew. napisac do avt i poprosic o gaber(czy jak to tam sie nazywa)
gentuuu
Młodszy majsterkowicz
Posty: 8
Rejestracja: 2 lis 2012, 13:05

Re: Klaskacz - akustyczne zdalne sterowanie (wersja z przeka

Post autor: gentuuu » 2 lis 2012, 13:52

a mógłbyś mi wykonać ten schemat płytki bo ja jestem początkujący w tym i nie bardzo wiem jak zrobić schemat płytki.
Awatar użytkownika
johny
Majsterkowicz
Posty: 148
Rejestracja: 31 lip 2012, 18:57

Re: Klaskacz - akustyczne zdalne sterowanie (wersja z przeka

Post autor: johny » 2 lis 2012, 14:04

tu masz dobry kurs do eagla http://mirekk36.blogspot.com/p/spis-tresci.html
cały schemat już masz łącznie z ułożeniem ścieżek na płytce wiec jedyne co Ci zostaje to przenieść to u siebie
Awatar użytkownika
johny
Majsterkowicz
Posty: 148
Rejestracja: 31 lip 2012, 18:57

Re: Klaskacz - akustyczne zdalne sterowanie (wersja z przeka

Post autor: johny » 2 lis 2012, 14:06

i tu masz gotowa plytke http://sklep.avt.pl/p/pl/48535/klaskacz ... owana.html za 5zl sam w domu tego taniej nie zrobisz
Awatar użytkownika
Tomasz.B
Starszy majsterkowicz
Posty: 344
Rejestracja: 28 kwie 2012, 14:43
Lokalizacja: Grabowo Kościerkie

Re: Klaskacz - akustyczne zdalne sterowanie (wersja z przeka

Post autor: Tomasz.B » 2 lis 2012, 14:50

Zamawiane samej płytki nie bardzo się kalkuluje (koszty transportu)
Z dostępnością wzoru płytki w odpowiednim rozmiarze i czarno białej słaba (ja nie znalazłem).
Kiedy wszystko inne zawiedzie, przeczytaj instrukcję :)
Awatar użytkownika
johny
Majsterkowicz
Posty: 148
Rejestracja: 31 lip 2012, 18:57

Re: Klaskacz - akustyczne zdalne sterowanie (wersja z przeka

Post autor: johny » 2 lis 2012, 15:44

ile ta dostrawa, pewnie kilkanascie zl (tak nie chce mi sie sprawdzac) wiec plytka za jakies 20 zl to nie tak zle
swieza plytke drukowana trzeaba kupic, do tego chemia i juz wyjdzie ~10zl
stracone nerwy i czas bezcenne, za wszystko inne ... td ;)
gentuuu
Młodszy majsterkowicz
Posty: 8
Rejestracja: 2 lis 2012, 13:05

Re: Klaskacz - akustyczne zdalne sterowanie (wersja z przeka

Post autor: gentuuu » 2 lis 2012, 19:36

mogłbys mi zrobić schemat tej płytki prosze ?
Awatar użytkownika
johny
Majsterkowicz
Posty: 148
Rejestracja: 31 lip 2012, 18:57

Re: Klaskacz - akustyczne zdalne sterowanie (wersja z przeka

Post autor: johny » 2 lis 2012, 20:00

az tak mi sie nie nudzi :)
gentuuu
Młodszy majsterkowicz
Posty: 8
Rejestracja: 2 lis 2012, 13:05

Re: Klaskacz - akustyczne zdalne sterowanie (wersja z przeka

Post autor: gentuuu » 2 lis 2012, 20:34

nie no gdybyś miał czas to proszę
Awatar użytkownika
johny
Majsterkowicz
Posty: 148
Rejestracja: 31 lip 2012, 18:57

Re: Klaskacz - akustyczne zdalne sterowanie (wersja z przeka

Post autor: johny » 2 lis 2012, 20:54

spoko, a Ty za ten czas wpadnij do mnie ogródek przekopać, bo mi się nie chce i wprawy w machaniu łopatą nie mam
ODPOWIEDZ

Strony partnerskie: