Scalacz audio

ODPOWIEDZ
Stefankar1000
Majsterkowicz
Posty: 126
Rejestracja: 24 wrz 2014, 18:35

Scalacz audio

Post autor: Stefankar1000 » 1 sty 2015, 22:16

Hej. Jako że mój komputer popsuł się, gram sobie na laptopię. Czasami chcę sobię pograć z kolegami, ale Skype na kompie nie działa :/. Za to mam na telefonie skype'a. Chciałbym zcalić dźwięki z komputera z dźwiękami z telefonu i zrobić wyjście tego scalonego dźwięku na słuchawki.
Dodatkowo kontrolować wejścia (tj. Komputer, telefon) potencjometrem. Nie wiem czy można po prostu połączć ze sobą kabelki.

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

Co miesiąc do wygrania nagrody o wartości ponad 1600 zł!


Awatar użytkownika
djbuh
Majsterkowicz
Posty: 232
Rejestracja: 9 gru 2012, 19:45
Lokalizacja: Bytom
Kontakt:

Re: Scalacz audio

Post autor: djbuh » 1 sty 2015, 23:47

Nie prościej poszukać rozwiązania problemu ze Skypem na komputerze? To co kombinujesz to taki objazd przez bagna. Potrzebowałbyś aktywnego sumatora, najprościej to wykonać na wzmacniaczach operacyjnych ale wymaga dodatkowego zasilania.
Stefankar1000
Majsterkowicz
Posty: 126
Rejestracja: 24 wrz 2014, 18:35

Re: Scalacz audio

Post autor: Stefankar1000 » 2 sty 2015, 01:18

Czyli można to zrobić łącząc po prostu kabelki?

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka
Awatar użytkownika
djbuh
Majsterkowicz
Posty: 232
Rejestracja: 9 gru 2012, 19:45
Lokalizacja: Bytom
Kontakt:

Re: Scalacz audio

Post autor: djbuh » 2 sty 2015, 03:13

Nie można.
Stefankar1000
Majsterkowicz
Posty: 126
Rejestracja: 24 wrz 2014, 18:35

Re: Scalacz audio

Post autor: Stefankar1000 » 2 sty 2015, 14:56

Zkąd mogę wziąść wzmacniacz? Czy mogę go z czegoś wymontować?

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka
Awatar użytkownika
cube
Złota rączka
Posty: 834
Rejestracja: 2 gru 2012, 17:02

Re: Scalacz audio

Post autor: cube » 2 sty 2015, 16:59

Stefankar1000
Majsterkowicz
Posty: 126
Rejestracja: 24 wrz 2014, 18:35

Re: Scalacz audio

Post autor: Stefankar1000 » 4 sty 2015, 22:30

Mi chodzi o po prostu scalenie dwóch wejść i podanie tego na wyjście

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka
ODPOWIEDZ

Strony partnerskie: