Prosty sterownik taśmy RGB

ODPOWIEDZ
pawel122133
Młodszy majsterkowicz
Posty: 48
Rejestracja: 11 kwie 2014, 13:17

Prosty sterownik taśmy RGB

Post autor: pawel122133 » 15 cze 2014, 12:27

witam ;) czy mógłby ktoś narysować schemat do tego projektu bo nie jest dostępny na tej stronie a całkiem dobrze wygląda ten projekt :D
z góry dziękuję :)

Co miesiąc do wygrania nagrody o wartości ponad 1600 zł!


panklesk
Majsterkowicz
Posty: 124
Rejestracja: 30 cze 2014, 21:38
Kontakt:

Re: Prosty sterownik taśmy RGB

Post autor: panklesk » 1 sie 2014, 22:32

a do jakiego projektu?
Kliknięcie "Pomógł" mile widziane :D
kubagut445
Młodszy majsterkowicz
Posty: 38
Rejestracja: 7 mar 2014, 20:09

Re: Prosty sterownik taśmy RGB

Post autor: kubagut445 » 2 sie 2014, 16:01

Jakieś szczegóły? Nikt nie wie o co ci chodzi.... Jeżeli o schemat sterownika to będzie potrzebny procesor i jego zaprogramowanie. Przynajmniej tak by było najprościej :P
Awatar użytkownika
Nefarious19
Starszy majsterkowicz
Posty: 373
Rejestracja: 4 cze 2014, 23:04

Re: Odp: Prosty sterownik taśmy RGB

Post autor: Nefarious19 » 3 sie 2014, 15:41

kubagut445 pisze:Jakieś szczegóły? Nikt nie wie o co ci chodzi.... Jeżeli o schemat sterownika to będzie potrzebny procesor i jego zaprogramowanie. Przynajmniej tak by było najprościej :P
Najprościej to by było na 3 x 555 to zrobić, no chyba ze Kolega chce zdalnie sterowac, to procek plus tsop i pilot w rc5 i odpowiedni program
Awatar użytkownika
Nefarious19
Starszy majsterkowicz
Posty: 373
Rejestracja: 4 cze 2014, 23:04

Re: Odp: Prosty sterownik taśmy RGB

Post autor: Nefarious19 » 3 sie 2014, 15:59

kubagut445 pisze:Jakieś szczegóły? Nikt nie wie o co ci chodzi.... Jeżeli o schemat sterownika to będzie potrzebny procesor i jego zaprogramowanie. Przynajmniej tak by było najprościej :P
Najprościej to by było na 3 x 555 to zrobić, no chyba ze Kolega chce zdalnie sterowac, to procek plus tsop i pilot w rc5 i odpowiedni program
ODPOWIEDZ

Strony partnerskie: