Jak zaprogramować pilot-metoda uczenia się

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
szczuka
Majsterkowicz
Posty: 104
Rejestracja: 25 lut 2012, 18:05
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Jak zaprogramować pilot-metoda uczenia się

Post autor: szczuka » 3 cze 2013, 22:46

Witam ;d Posiadam 2 piloty do bramy,jeden sprawny,drugi nie , to są dwa takie same piloty ponieważ jeden prawdopodobnie się rozkodował poprzez nadmierne wciskanie przycisków. I moje pytanie , czy da się zaprogramować pilota metodą uczenia się od drugiego działającego pilota?? Instrukcji nie posiadam także nie mam informacji na ich temat . Z tego co wyczytałem z obudowy pilota to jest tak :
BFT
type: mitto
12V
I nic więcej ;d Z góry dziękuje za odpowiedzi

Co miesiąc do wygrania nagrody o wartości ponad 1600 zł!


Awatar użytkownika
szczuka
Majsterkowicz
Posty: 104
Rejestracja: 25 lut 2012, 18:05
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Re: Jak zaprogramować pilot-metoda uczenia się

Post autor: szczuka » 10 cze 2013, 18:08

Pomoże ktoś?
Borik
Młodszy majsterkowicz
Posty: 24
Rejestracja: 21 paź 2012, 21:43

Re: Jak zaprogramować pilot-metoda uczenia się

Post autor: Borik » 11 cze 2013, 08:43

Awatar użytkownika
szczuka
Majsterkowicz
Posty: 104
Rejestracja: 25 lut 2012, 18:05
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Re: Jak zaprogramować pilot-metoda uczenia się

Post autor: szczuka » 11 cze 2013, 18:23

chyba nie da się zaprogramować w moim przypadku ponieważ w pilocie nie posiadam tej dziurki co facet na filmiku wtyka w nią jakieś żelastwo;d A po co wogóle jest ta dziurka?
rafik113
Młodszy majsterkowicz
Posty: 25
Rejestracja: 8 cze 2013, 19:15
Lokalizacja: Racibórz

Re: Jak zaprogramować pilot-metoda uczenia się

Post autor: rafik113 » 11 cze 2013, 18:27

Przycisk w tej dziurce odpowiada chyba za reset "ustawień" lub reset pilota. Tak myślę.
Awatar użytkownika
szczuka
Majsterkowicz
Posty: 104
Rejestracja: 25 lut 2012, 18:05
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Re: Jak zaprogramować pilot-metoda uczenia się

Post autor: szczuka » 12 cze 2013, 19:19

to jeżeli nie mam tego przycisku no to nie zaprogramuje??
rafik113
Młodszy majsterkowicz
Posty: 25
Rejestracja: 8 cze 2013, 19:15
Lokalizacja: Racibórz

Re: Jak zaprogramować pilot-metoda uczenia się

Post autor: rafik113 » 12 cze 2013, 19:21

Przeszukaj dokładnie czy nie masz takiej dziurki w innym miejscu. Więcej w tym temacie Ci nie pomogę. Jedyne co mogę powiedzieć to żebyś próbował jakoś zrobić to bez tego resetu.
Awatar użytkownika
szczuka
Majsterkowicz
Posty: 104
Rejestracja: 25 lut 2012, 18:05
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Re: Jak zaprogramować pilot-metoda uczenia się

Post autor: szczuka » 12 cze 2013, 19:26

mam tylko takie 5 dziurek z rzędu i nic więcej ale nie wiem do czego one służą;d
rafik113
Młodszy majsterkowicz
Posty: 25
Rejestracja: 8 cze 2013, 19:15
Lokalizacja: Racibórz

Re: Jak zaprogramować pilot-metoda uczenia się

Post autor: rafik113 » 12 cze 2013, 19:37

No to przykro mi, ale tutaj już nie jestem w stanie pomóc.
ODPOWIEDZ

Strony partnerskie: