PS.Nie wiedziałem jak nazwać temat.
Witam. Jeżeli posiadam na konsoli ,,PlayStation 3" pełna wersję gry np: ,,minecraft" to mogę grać legalnie w pirata na komputerze w minecrafta?
Gry z innych platform.
Gry z innych platform.
"Większość programistów programuje nie dlatego, że spodziewają się zapłaty lub uwielbienia tłumów, ale dlatego, że programowanie jest dla nich zabawą." - Linus Torvalds
Re: Gry z innych platform.
Oczywiscie że nie :) Przecież dla producentów to żniwa... Podobnie jest w przypadku różnych generacji platform - mając lub kupując np. cyfrową wersję minecrafta na PS3 nie uprawnia Ciebie to w żaden sposób do grania na PS4. Takie życie, taki biznes...
OK. Dzięki .
"Większość programistów programuje nie dlatego, że spodziewają się zapłaty lub uwielbienia tłumów, ale dlatego, że programowanie jest dla nich zabawą." - Linus Torvalds
- Oscyloskop
- Majsterkowicz
Dokładnie tak, a pełna płatna oryginalna gra daje więcej możliwości niż najlepszy pirat. Choćby wsparcie producenta.
Mam kumpla (znamy się od pieluch) który całe życie interesował się grafiką komputerową. W czasach komputerów Atari/ Commodore C64 robił takie graficzne rzeczy, że nie jeden dzisiejszy grafik komputerowy mógłby się od niego uczyć.
Dziś facet jest "Charakter Artist" w CD Project RED - nie wyobrażam sobie grać w piracką wersję Wiedźmina. Równie dobrze mógłbym pójść ukraść mu portfel.
-
- Młodszy majsterkowicz
No nie bardzo