Pamieć ram

Masz jakiś problem ze swoim sprzętem? Tutaj możesz szukać pomocy.
ODPOWIEDZ
keisuss
Młodszy majsterkowicz
Posty: 24
Rejestracja: 18 paź 2013, 21:06

Pamieć ram

Post autor: keisuss » 23 lut 2014, 16:54

Otóż mam problem kiedys brat zmienił częstotliwosć pamięci i niewiem czy jest dobra teraz.
Płyta główna -GA-A75M-D2H
pamieć- DDR3 4096MB W CPUZ-Z http://zapodaj.net/6a0d3feac7e7c.png.html
jakię czestotliwosci mam ustawić i gdzie

Co miesiąc do wygrania nagrody o wartości ponad 1600 zł!


Sarkazm
Majsterkowicz
Posty: 233
Rejestracja: 6 paź 2012, 19:18
Lokalizacja: Augustów

Re: Pamieć ram

Post autor: Sarkazm » 24 lut 2014, 02:13

Jaki konkretnie model pamięci? Najlepiej w BIOSie ustawić na auto. Wtedy komputer sam ustawi ile trzeba.
|PhenomII X4 945|GA-MA69VM-S2|DDR2(2x2GB)|HD5770 1GB GDDR5|SSD840Pro|Logitech G15|A4Tech Bloody Gun3|BENQ GW2250HM|
keisuss
Młodszy majsterkowicz
Posty: 24
Rejestracja: 18 paź 2013, 21:06

Re: Pamieć ram

Post autor: keisuss » 24 lut 2014, 10:04

znalalazłem model ddr3 4gb 1333 cl9
gdzie ustawić automatyczne ustawienia
Awatar użytkownika
donau
Starszy majsterkowicz
Posty: 466
Rejestracja: 4 gru 2012, 23:20

Re: Pamieć ram

Post autor: donau » 24 lut 2014, 17:57

W BIOSIE!!
keisuss
Młodszy majsterkowicz
Posty: 24
Rejestracja: 18 paź 2013, 21:06

Re: Pamieć ram

Post autor: keisuss » 24 lut 2014, 19:04

Bystra odpowiedź!
Awatar użytkownika
donau
Starszy majsterkowicz
Posty: 466
Rejestracja: 4 gru 2012, 23:20

Re: Pamieć ram

Post autor: donau » 24 lut 2014, 19:17

No bo chlopie sa rozne biosy myslisz ze ktos ci po da wszystko na tacy? Odrobine wysilku. tam raptem 5 zakladek jest.
ODPOWIEDZ

Strony partnerskie: