Większa matryca netbook Asus Eee pc t101mt

Masz jakiś problem ze swoim sprzętem? Tutaj możesz szukać pomocy.
ODPOWIEDZ
fisi3l
Młodszy majsterkowicz
Posty: 48
Rejestracja: 26 paź 2013, 20:15
Lokalizacja: Białystok

Większa matryca netbook Asus Eee pc t101mt

Post autor: fisi3l » 30 sie 2014, 18:09

Witajcie, posiadam netbooka jak w tytule, lecz jest w nim uszkodzony dotyk oraz matryca, ale potrzebuję większej matrycy (koło 12") zaś oryginalnie było 10.1 i chciałbym się Was zapytać co byście polecili ? Może być używka w możliwie najniższej cenie.

Co miesiąc do wygrania nagrody o wartości ponad 1600 zł!


kazzik87
Starszy majsterkowicz
Posty: 440
Rejestracja: 14 lip 2014, 21:54
Lokalizacja: Lublin

Re: Większa matryca netbook Asus Eee pc t101mt

Post autor: kazzik87 » 1 wrz 2014, 13:58

Napisz do czego potrzebujesz.

Osobiście siedzę na 17". Moja opinia nie będzie obiektywna :-)
---
Jeżeli pomogłem to kliknij "Pomógł".
fisi3l
Młodszy majsterkowicz
Posty: 48
Rejestracja: 26 paź 2013, 20:15
Lokalizacja: Białystok

Re: Większa matryca netbook Asus Eee pc t101mt

Post autor: fisi3l » 1 wrz 2014, 19:57

Powiem Ci szczerze, że to tylko do takich moich wymysłów, tylko nie wiem jakiej matrycy szukać ;)
kazzik87
Starszy majsterkowicz
Posty: 440
Rejestracja: 14 lip 2014, 21:54
Lokalizacja: Lublin

Re: Większa matryca netbook Asus Eee pc t101mt

Post autor: kazzik87 » 1 wrz 2014, 20:19

Tak naprawdę to do przeglądania neta to mniejszego niż 15" bym nie brał.
Ja pracuje dużo na pulpicie zdalnym oraz z grafiką 3D to dlatego 17" jest takim minimum. Do tego jeszcze monitor 27" i jakoś daję radę :-)

Ogólnie uważam że mniej niż 15" to się nie opłaca. Chyba że człowiek dużo podróżuje to w pociągu albo autobusie < 13" jest ok.
---
Jeżeli pomogłem to kliknij "Pomógł".
fisi3l
Młodszy majsterkowicz
Posty: 48
Rejestracja: 26 paź 2013, 20:15
Lokalizacja: Białystok

Re: Większa matryca netbook Asus Eee pc t101mt

Post autor: fisi3l » 2 wrz 2014, 14:32

Chyba się nie zrozumieliśmy do końca, bo ja pytam o matrycę do podzespołów tego netbooka, tzn chodzi mi żeby było tyle samo pinów, żeby dało się ją podłączyć do tej płyty głównej :D
ODPOWIEDZ

Strony partnerskie: