Witam chciałbym pobawić się z edytowanie plików systemowych i przetestowania później go na symulatorze i mam problem :
1.Skąd mogę taki system pobrać?
2.Czy jest taki program z symulatorem na Windows Windows7?
Ps.Najlepiej abym nie musiał instalować tego programu.
Edycja systemu operacyjnego.
Edycja systemu operacyjnego.
"Większość programistów programuje nie dlatego, że spodziewają się zapłaty lub uwielbienia tłumów, ale dlatego, że programowanie jest dla nich zabawą." - Linus Torvalds
Re: Edycja systemu operacyjnego.
Bo ja chciałbym chociaż trochę nauczyć się i zrozumieć działanie systemu na własnej skórze.
Jest możliwość na symulatorze?
Jest możliwość na symulatorze?
"Większość programistów programuje nie dlatego, że spodziewają się zapłaty lub uwielbienia tłumów, ale dlatego, że programowanie jest dla nich zabawą." - Linus Torvalds
Właśnie o tym też myślałem ale muszę kupić nową kartę.Jest system na kartę klasy 4.
Co do edytowania systemu operacyjnego to jakiś linux na virtual box i można się bawić.
A co ma klasa karty która oznacza prędkość odczytu i zapisu do wersji systemu operacyjnego?kolijk pisze:Właśnie o tym też myślałem ale muszę kupić nową kartę.Jest system na kartę klasy 4.
'Ja bym wolał programem komputerowym żebym przypadkiem przy modyfikacji systemu procesora nie spalił.