Domotich i windows

Masz problem z Raspberry Pi? Tutaj możesz szukać pomocy.
ODPOWIEDZ
arkomp
Młodszy majsterkowicz
Posty: 1
Rejestracja: 13 paź 2015, 14:28

Domotich i windows

Post autor: arkomp » 13 paź 2015, 14:44

Witam
chciałbym zainstalować domoticz na windowsie ale niestety nie pokazuje się IP. Czy wie może ktoś co może być przyczyną? Na pewno nie jest to wina firewala
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Co miesiąc do wygrania nagrody o wartości ponad 1600 zł!


Awatar użytkownika
porywacz_zwlok
Majsterkowicz
Posty: 54
Rejestracja: 2 wrz 2014, 09:54

Re: Domotich i windows

Post autor: porywacz_zwlok » 14 paź 2015, 07:15

nie wiem co to jest domotich, ale sprawdź swój rzeczywisty adres IP i do niego przez odpowiedni port się połącz
Awatar użytkownika
porywacz_zwlok
Majsterkowicz
Posty: 54
Rejestracja: 2 wrz 2014, 09:54

Re: Domotich i windows

Post autor: porywacz_zwlok » 14 paź 2015, 07:16

i jeszcze jedno. dlaczego twierdzisz, że nie jest to wina firewalla? bo wyłączony? to może być właśnie przyczyną. polecam włączyć i zrobić regułę dla portów odpowiednich i wtedy będziesz miał pewność, że nie jest to wina zapory
kwiatos83
Młodszy majsterkowicz
Posty: 2
Rejestracja: 17 wrz 2015, 17:10

Re: Domotich i windows

Post autor: kwiatos83 » 14 paź 2015, 22:23

ODPOWIEDZ

Strony partnerskie: