Witam jaką polecacie najtańszą klawiaturę i mysz do 50zł?
Do raspberry pi 2 b+
bezprzewodowa mysz i klawiatura
bezprzewodowa mysz i klawiatura
"Większość programistów programuje nie dlatego, że spodziewają się zapłaty lub uwielbienia tłumów, ale dlatego, że programowanie jest dla nich zabawą." - Linus Torvalds
Re: bezprzewodowa mysz i klawiatura
Do 50 zł ciężko będzie coś fajnego trafić
Spam.
Spam.
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2017, 19:54 przez MrLewerence, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Spam, OSTRZEŻENIE.
Powód: Spam, OSTRZEŻENIE.
- zbyszek250170
- Młodszy majsterkowicz
Może coś takiego :) KLAWIATURA BEZPRZEWODOWA MINI I8 2.4G / PC/ Android TV BOX MXQ / MXQ PRO/ PS3 / XBOX
A jak w ogóle wygląda temat z takimi myszkami i klawiaturami. Słyszałem wiele na ten temat, ale sporo osób mówi, że często połączenie jest przerywane itd.
- panmajster
- Młodszy majsterkowicz
Bezprzewodowa mysz i klawiatura to mega wygoda. Sam jestem zadowolonym użytkownikiem, aczkolwiek warto kupić coś droższego, co będzie skutecznie działac przez długi czas.
mam bezprzewodowe myszy i klawiatury z raczej średniej i niższej półki i nie mam nigdy problemu ze zrywaniem połączenia. Wszystko działa bardzo sprawnie, więc może to zależy od firmy. Ja na pewno nie mam no name, chyba logitecha mam, jak mnie pamięć nie myli, ale modele podstawowepanmajster pisze: ↑28 lis 2018, 13:10Bezprzewodowa mysz i klawiatura to mega wygoda. Sam jestem zadowolonym użytkownikiem, aczkolwiek warto kupić coś droższego, co będzie skutecznie działac przez długi czas.
Ostatnio zmieniony 8 gru 2020, 13:09 przez vitek16, łącznie zmieniany 1 raz.
a nie lepiej coś przewodowego ? :)
ja planuje taką klawiaturę do telewizora kupić :d