Opakowania przemysłowe
- panmajster
- Młodszy majsterkowicz
Opakowania przemysłowe
Witam, czy zamawiał ktoś kiedyś do swojej firmy opakowania? Chodzi mi o kartony, pudełka i wszelkie tego typu rzeczy. Znalazłem ofertę buehnen.pl tej firmy i zastanawiam się nad zamówieniem sporej partii.. Przed tym chciałbym zasięgnąć jakiejś opinii i dowiedzieć się, czy będzie warto. Z góry dzięki za odpowiedzi.
Re: Opakowania przemysłowe
Do czego potrzebujesz takich opakowań?
-
- Młodszy majsterkowicz
Jest wiele firm które specjalizują się w produkcji opakowań, zarówno z indywidualnym jak i przemysłowym przeznaczeniem. Opakowań o różnych specyfikacjach, spełniających określone normy, o różnych kosztach.
No właśnie przydałaby się wiedza, do czego mają służyć owe opakowania, można byłoby coś więcej podpowiedzieć w tym zakresie.
No właśnie przydałaby się wiedza, do czego mają służyć owe opakowania, można byłoby coś więcej podpowiedzieć w tym zakresie.
Takich opakowań jest masa do kupienia, poszukaj w miarę lokalnie żeby mieć transport w mairę z głowy.
Producent opakowań, a właściwie producent wykrojników do opakowań z którym współpracuje od dłuższego czasu i którego polecam, to Big Plus. Wykonują prototypy oraz próbne opakowania z tektury falistej i litej, aby lepszy mieć pogląd, jak będzie wyglądało finalne opakowanie.
Kontakt:
Tomasz Hojny „Big Plus”
Ul. Pogodna 17
34-122 Wieprz
woj. Małopolskie
tel: 505-207-772
email: biuro@bigplus.pl
Kontakt:
Tomasz Hojny „Big Plus”
Ul. Pogodna 17
34-122 Wieprz
woj. Małopolskie