Golarka do ubrań
Golarka do ubrań
Witam! Chcę zakupić golarkę do ubrań, potrzebuje coś sprawdzonego, kwota do 45zł. Jeżeli ktoś miał styczność z jakąs sprawdzoną i niezawodną golarką proszę o odpowiedź.
Re: Golarka do ubrań
W tej klasie cenowej to niestety różni się to tylko obudową i pojemnikiem na ciciki - reszta to ten sam made in china

A jakiś droższy model?
45 zl? popytaj w pasmanteriach, tam mają takie rzeczy
Ja pamiętam, że moje doświadczenie ze sprzętem tego typu i klasy skończyły się wraz z płaczem po stracie ulubionego sweterka :P
Żona mówi, że lepiej użycz prztępawej maszynki do golenia za 1,5zł
Ja używam starej maszynki do golenia i się sprawdza, ale elektrycznej :D
Ja też mam taką metodę i się sprawdza. Miałam elektryczną, ale ciągle się psuła.
ubrania mozna golić zwykłą golarką
Miałem kiedyś taką za 3 dychy i szału nie było... ostrza się szybciutko stępiły, silniczek nie wyrabiał... Skończyło się i tak na zwykłej maszynce do golenia :P
znacznie lepiej to załatwiać maszynką do golenia za złotówkę, kupiłem sobie jakiś czas temu taką golarkę i leży nieużywana po 2 czy 3 próbach. szmelc generalnie
ubrania można golić maszynką do golenia. polecam
da dzięki... wyciąłem sobie dziurę w bluzie...
Moja żona jakiś czas temu kupiła chyba w biedronce albo lidlu za grosze ;) Sprawdza się całkiem dobrze, zwłaszcza że używamy ją raz kiedyś.
Taka golarka, to wyrzucenie kasy w błoto. Ubrania i tak za chwilę się mechlą.
Dla mnie jest to urządzenie, na które nie warto wydawać kasy. Po takim goleniu ubranie po jednym założeniu znowu się mechaci.
ja mam zwykłą golarkę marki Łucznik , kosztowała jakieś 20 zł i działa już 4 lata, nadal sprawna, dobrze goli wszelkie sweterki