Jak wstawić kod na forum by był czytelny

Zbiór tutoriali związanych z Arduino.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wojtekizk
Starszy majsterkowicz
Posty: 311
Rejestracja: 19 lis 2013, 10:54
Lokalizacja: Bydgoszcz

Re: Jak wstawić kod na forum by był czytelny

Post autor: wojtekizk » 17 lut 2014, 08:01

Witam... kurcze że też sam na to nie wpadłem. Jak się okaże, że było to w poprzednich wersjach IDE to mogę sobie przykleić na czole "głupek" :-)
Pozdrawiam

Co miesiąc do wygrania nagrody o wartości ponad 1600 zł!


turbo2
Młodszy majsterkowicz
Posty: 3
Rejestracja: 9 lip 2014, 09:51
Kontakt:

Re: Jak wstawić kod na forum by był czytelny

Post autor: turbo2 » 9 lip 2014, 09:59

Przyda się teraz będziemy wrzucali czytelniejsze kody
tokara
Młodszy majsterkowicz
Posty: 2
Rejestracja: 25 sie 2014, 12:29
Kontakt:

Re: Jak wstawić kod na forum by był czytelny

Post autor: tokara » 25 sie 2014, 12:32

Przyda się na pewno, dzięki
ibiwi
Młodszy majsterkowicz
Posty: 1
Rejestracja: 14 paź 2014, 15:18
Kontakt:

Re: Jak wstawić kod na forum by był czytelny

Post autor: ibiwi » 14 paź 2014, 15:20

moża zrobić screena z programu i też bedzie w porządku.
stiven
Złota rączka
Posty: 1581
Rejestracja: 13 maja 2014, 08:47
Lokalizacja: Zielona Góra

Re: Jak wstawić kod na forum by był czytelny

Post autor: stiven » 14 paź 2014, 16:19

No nie bardzo, będziesz ręcznie przepisywać kod ze screena?
ruchando
Młodszy majsterkowicz
Posty: 1
Rejestracja: 20 sty 2015, 14:12
Kontakt:

Re: Jak wstawić kod na forum by był czytelny

Post autor: ruchando » 20 sty 2015, 14:16

no w sumie racja
pawel332
Młodszy majsterkowicz
Posty: 13
Rejestracja: 28 lis 2015, 20:39

Re: Jak wstawić kod na forum by był czytelny

Post autor: pawel332 » 11 gru 2015, 19:32

Cóż próbowałem ale nie idzie
wychodzi tylko kod w znacznikach code ( na szaro w ramce) i jest tak sobie.
Moze to wina tego że jestem nowy i nie mam wszystkich dostępnych funkcji.?
ODPOWIEDZ

Strony partnerskie: