OTA - Jak to robić wielokrotnie ?

Masz problem z Arduino? Tutaj możesz szukać pomocy.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Karl
Majsterkowicz
Posty: 75
Rejestracja: 3 gru 2014, 10:00

OTA - Jak to robić wielokrotnie ?

Post autor: Karl » 25 lut 2021, 13:07

Poradźcie co robię nie tak.

Zapuszczam port dla Wemosa. Wczytuję po kablu BasicOTA. Działa, stoi, oczekuje. Wysyłam po OTA jakikolwiek szkic.
Działa !

No i co teraz jeśli chcę ponownie coś wrzucić po OTA ? ...bo portu nie ma.
Nawet jeśli cały BasicOTA zamieszczę w szkicu, to i tak nie ma.

Co miesiąc do wygrania nagrody o wartości ponad 1600 zł!


uzi18
Majsterkowicz
Posty: 152
Rejestracja: 10 maja 2018, 05:06

Re: OTA - Jak to robić wielokrotnie ?

Post autor: uzi18 » 26 lut 2021, 14:47

Musisz rozszerzyc przykład basicota o program ktory ma byc w esp, inaczej zwykly szkic nie ma biblioteki arduinoota.
Mozesz tez rozszerzyc swoj program aby wywolywal wymagane funkcje biblioteku arduinoota podobnie jak w przykladzie Basicota

Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
Karl
Majsterkowicz
Posty: 75
Rejestracja: 3 gru 2014, 10:00

Re: OTA - Jak to robić wielokrotnie ?

Post autor: Karl » 3 mar 2021, 09:11

Nieee no takich rzeczy nie tłumacz. To logiczne.
A mimo to nie działa.
uzi18
Majsterkowicz
Posty: 152
Rejestracja: 10 maja 2018, 05:06

Re: OTA - Jak to robić wielokrotnie ?

Post autor: uzi18 » 3 mar 2021, 09:25

Wklej szkic który ci nie działa, inaczej zabawa w ciemno jest

Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka

ODPOWIEDZ

Strony partnerskie: