Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad kupieniem sobie dodatkowo klawiatury bo słabo mi się pisze na mojej klawiaturze w laptopie (szczególnie,ze kilka klawiszy się wyrobiło)
Czytałem,ze bardzo polecane jest kupienie klawiatury mechanicznej. Czy ktoś może uzywa takiej klawiatury i polecicie czy jednak nie?
Klawiatura mechaniczna do gier
Re: Klawiatura mechaniczna do gier
Zestawu laptop + klawiatura mechaniczna używam na co dzień w pracy - polecam, pisze się znacznie wygodniej. Korzystam z modelu Volcano Lanparty, średnia półka cenowa, ale spisuje się bez zarzutu. Domyślnie jest to klawiatura dla graczy, więc w Twoim przypadku również powinna się sprawdzić.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Od 4 lat korzystam z klawiatury mechanicznej i jestem bardzo zadowolona. Mogę Ci polecić przełączniki tzw"clicky", które są uniwersalne do gier jak i do pisania.
Ja i do pracy i grania używam mechanicznej klawiatury Blackwidow (model już z 2014) bez pełnego RGB (zielona jak to Razer). To co wyżej koleżanka pisze, są rożne twardości przełączników. Poczytaj sobie, jest to wyrażone w kolorach. Uniwersalne to bodajże BROWN
Gram na laptopie i nie mogę wybrać klawiatury. Ale w rzeczywistości gram tylko w Dota, gdzie w zasadzie potrzebujesz myszy i kasyna online, gdzie klawiatura nie jest potrzebna. Przez ostatnie kilka tygodni byłem w dobrym plusie i powoli wyprowadzałem pieniądze na moją
ŻADNYCH LINKLÓW !
Nowi użytkownicy nie mogą zamieszczać żadnych linków zewnętrznych.
OSTRZEŻENIE!
Jeśli szczęście będzie po mojej stronie, to za kilka miesięcy kupię sobie komputer do gier lub konsolę.
ŻADNYCH LINKLÓW !
OSTRZEŻENIE!
Jeśli szczęście będzie po mojej stronie, to za kilka miesięcy kupię sobie komputer do gier lub konsolę.
Planuję kupić mechanika 60% z brązowymi switchami. Znalazłem RK61 w polskim sklepie, która ma dużo dobrych recenzji na forach zagranicznych. Czy ktoś z was już miał możliwość jej przetestowania? Czy warto ją kupić?
ŻADNYCH LINKLÓW !
OSTRZEŻENIE!
ŻADNYCH LINKLÓW !
OSTRZEŻENIE!
aaboba is the most powerful