Zestaw narzędzi do +/- 150 zł

Chcesz się poradzić przed zakupem nowych narzędzi? Pytaj śmiało!
ODPOWIEDZ
salvien
Młodszy majsterkowicz

Zestaw narzędzi do +/- 150 zł

Post autor: salvien » 4 gru 2017, 18:32

Cześć,
Czy ktoś z was miał styczność z zestawami, nie oszukujmy się, z niższej półki cenowej i mógłby coś polecić ?
Zestaw służyć będzie naprawom domowym i czasami samochodowym ( amatorskim ).
Moje propozycje :

zestaw-kluczy-nasadowych-klucze-nasadowe-161-torx-i6531014377.html
zestaw-narzedzi-klucze-walizka-142-elem-stahlbar-i7006262400.html
topex-klucze-zestaw-narzedzi-56-el-38d224-walizka-i6797174741.html

Dzięki za pomoc :)

P.S przed link trzeba dodać allegro kropka pl/(reszta linku)

Co miesiąc do wygrania nagrody o wartości ponad 1600 zł!

karp
Młodszy majsterkowicz

Re: Zestaw narzędzi do +/- 150 zł

Post autor: karp » 18 maja 2023, 14:24

Witam!
Poszukuję jak najbardziej kompletnego zestawu narzędzi w walizce.
Co rozumiem pod pojęciem kompletny - klucze płaskie, oczkowe (najchętniej z grzechotką), klucze nasadowe, kombinerki, młotek, poziomica, śrubokręty, torxy, grzechotki, francuz, imbusy itp.
Do tej pory współdzieliłem narzędzia z ojcem w domu rodzinnym, nawet po przeprowadzce, bo mam niedaleko, ale jeżdżenie za każdą rzeczą inną niż młotek czy klucz 12stka już mnie męczy.
Chciałbym mieć wszystko w jednym miejscu/zestawie w przegródkach do porządkowania, bo inaczej zawsze coś zawieruszę, zgubię albo akurat nie zabiorę ze sobą.
Dopuszczam też kompletowanie z osobnych zestawów, ale muszą być w jakis sposób kompatybilne (typu jak szuflady dla szafek, nie wiem czy dla walizek istnieje coś takiego).
Jest szansa kupić coś takiego? Czy wszystko to będzie bardziej "zwabimy klienta że jest wszystko a jakość może być słaba bo i tak kupi".
Czy jednak lepiej jest kompletować poszczególne narzędzia jak tutaj https://buythis.pl/klucze-plasko-oczkowe-2/ ?
ODPOWIEDZ

Strony partnerskie: